MARTEN ATSMA ARCHITECTUUR

Het bureau

Ons bureau opereert in alle facetten van de samenleving. We hebben al vele mooie projecten mogen realiseren in de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie/renovatie en in de culturele sector (denk aan musea), het onderwijs en de gezondheidssector, kortom we hebben een brede scope als het om bouwen gaat.

Ieder project is voor ons een uitdaging, wat we met veel enthousiasme aanpakken en we luisteren goed naar de wensen van onze opdrachtgevers en onderzoeken wat de mogelijkheden en beperkingen daarbij zijn.

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk item, daarbij proberen we voorop te lopen, maar kijken daarnaast ook naar de economische haalbaarheid.

Met meer dan 30 jaar ervaring proberen we vernieuwend te werken, met respect voor het oude. We nemen onze verantwoordelijkheid om een goed product neer te zetten in samenwerking met onze opdrachtgevers.

"In the big picture, architecture is the art and science of making sure that our cities and buildings fit with the way we want to live our lives." 

Bjarke Ingels

Ruim 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak realiseren we een mooi eindproduct. Voor het team van architect Marten Atsma is iedere opdracht een uitdaging.

Daadkracht

Direct contact met opdrachtgevers en korte lijnen maken het bureau daadkrachtig. Plezier in het werk staat daarbij altijd voorop. Natuurlijk, een architect heeft een grote verantwoordelijkheid. Meer nog is het een prachtig vak.

Een idee of project bespreken?

Neem contact met ons op