MARTEN ATSMA ARCHITECTUUR

Het bureau

Ons architectenbureau houdt zich bezig met nieuwbouw en het verbouwen van woningen en gebouwen. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak en uitvoering, want iedere (toekomstige) gebruiker heeft recht op een gebouw waarin hij of zij graag verblijft. In elk ontwerp speelt functionaliteit een grote rol. Daarom leren we de omgeving en de ruimte waarin we gaan bouwen op ons duimpje kennen en kruipen we in de huid van de opdrachtgever. Zo komen we erachter of het mogelijk is wat de opdrachtgever wil. Creatieve oplossingen bedenken is daarbij vanzelfsprekend, net als budgetten bewaken en omgaan met mogelijke beperkingen. Alleen dan krijgen (toekomstige) bewoners en gebruikers waar voor hun geld en heeft iedereen profijt van de omgeving waarin gebouwd is.

"In the big picture, architecture is the art and science of making sure that our cities and buildings fit with the way we want to live our lives." 

Bjarke Ingels

Ruim 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak realiseren we een mooi eindproduct. Voor het team van architect Marten Atsma is iedere opdracht een uitdaging.

Daadkracht

Direct contact met opdrachtgevers en korte lijnen maken het bureau daadkrachtig. Plezier in het werk staat daarbij altijd voorop. Natuurlijk, een architect heeft een grote verantwoordelijkheid. Meer nog is het een prachtig vak.

Een idee of project bespreken?

Neem contact met ons op